ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Tom Morello στο soundtrack ταινίας μικρού μήκους για τον George Floyd

Δείτε το film No Justice, No Peace. Ο George Floyd θα γιόρταζε χτες, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, τα 47α γενέθλια του, αν δεν κοβόταν τόσο απότομα το νήμα της ζωής του. Σήμερα, ένα νέο film μικρού μήκους με τίτλο No Justice, No Peace, με την μουσική βοήθεια του Tom Morello, έρχεται…

Δείτε το film No Justice, No Peace.

Ο George Floyd θα γιόρταζε χτες, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, τα 47α γενέθλια του, αν δεν κοβόταν τόσο απότομα το νήμα της ζωής του. Σήμερα, ένα νέο film μικρού μήκους με τίτλο No Justice, No Peace, με την μουσική βοήθεια του Tom Morello, έρχεται να τονίσει τις φυλετικές διαφορές και την αστυνομική αυθαιρεσία της αστυνομίας.

Στο film ακούγεται το τραγούδι «Marching On Ferguson», με το οποίο «ντύνεται» υλικό της ταινίας το οποίο περιλαμβάνει πλάνα διαμαρτυριών, καθώς και εικόνες από τους θανάτους των Oscar Grant, Eric Garner, Breonna Taylor και άλλων.

«Για μεγάλο διάστημα, οι μη λευκοί έπρεπε να υπακούν σε κανόνες για το πότε να χρησιμοποιήσουν την φωνή τους. Η ησυχία ποτέ δεν μας βοήθησε. Η Breonna Taylor δολοφονήθηκε στον ύπνο της. Η σιωπηρή διαμαρτυρία δεν βγάζει πουθενά. Αυτό το καλοκαίρι, ενώσαμε τις φωνές μας και επιτέλους ακουστήκαμε» θα πει ο Tom Morello.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του καλοκαιριού η καμπάνια #TheShowMustBePaused ένωσε τους καλλιτέχνες εναντίον του κοινωνικού ρατσισμού, των φυλετικών διακρίσεων και της αστυνομικής αυθαιρεσίας.

«Αυτό το film μικρού μήκους υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στην «ευγενική κοινωνία» που εθελοτυφλεί» καταλήγει στο μήνυμα του ο Tom Morello.

Δείτε το No Justice, No Peace από την Brave New Films:

Το film ολοκληρώνεται με την ατάκα… «Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ταρακουνήσει τους αναποφάσιστους και να σπρώξει τον κόσμο προς τις κάλπες.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top