ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Tommy Lee ανακοίνωσε το προσωπικό album «Andro»

Ακούστε τα δύο πρώτα singles «Tops» και «Knock Me Down». Ο Tommy Lee έδωσε στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του νέου του προσωπικού album με τίτλο «Andro» που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Ακούστε τα δύο πρώτα singles. Ο drummer των Motley Crue θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου τον πρώτο του δίσκο…

Ακούστε τα δύο πρώτα singles «Tops» και «Knock Me Down».

Ο Tommy Lee έδωσε στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του νέου του προσωπικού album με τίτλο «Andro» που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Ακούστε τα δύο πρώτα singles.

Ο drummer των Motley Crue θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου τον πρώτο του δίσκο από το «Tommyland» του 2005. Ο Lee δούλευε πάνω στα τραγούδια τα τελευταία δύο χρόνια και όπως θα διαπιστώσετε ακούγοντας τα νέα singles, το ύφος τους δεν έχουν καμία σχέση με τους Motley Crue.

Όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος ο βετεράνος drummer: «Αυτό το album θα σας κάνει να αναθεωρήσετε όλα όσα ξέρετε για μένα και τις μουσικές ασχολίες μου».

Τα video clips των δύο πρώτων singles έχουν κάνει ήδη πρεμιέρα, με τον Fred Durst των Limp Bizkit να έχει κάνει την σκηνοθεσία τους. Στο «Tops» συμμετέχει ο rapper Push Push, ο οποίος δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία ήταν μια τρομερή ευκαιρία. Ένιωσα πολύ άνετος στις ηχογραφήσεις και εκφράστηκα ελεύθερα. Πρόκειται για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Το video clip του «Tops»:

Για το δεύτερο single, «Knock Me Down», ο Lee συνεργάστηκε με τον rapper Killvein, ο οποίος με την σειρά του ανέφερε: «Ήταν μια πραγματικά τρελή συνεργασία. Έχω μεγαλώσει ακούγοντας Motley Crue και ποτέ μου δεν πίστευα ότι θα συνεργαστώ μαζί του».

Το video clip του «Knock Me Down»:

Στο «Andro» ο Tommy Lee συνεργάζεται ακόμα και με τους Mickey Avalon, King Elle Noir, Plya, Brooke Candy, Shotty Horroh, Lukas Rossi, Josh Todd και Pavin Mukhi.

Το tracklist του «Andro»:
01. Knock Me Down
02. You Fancy
03. Ain’t Tellin’ Me Nothing
04. Soma Coma
05. When You Were Mine
06. Hot Fudge Sundae
07. Caviar On A Paper Plate
08. Leave Me Alone
09. Demon Bitches
10. P.R.E.T.T.Y
11. Tops
12. Make This Storm
13. Make It Back

TOMMY LEE – ANDRO

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top