ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Tony Iommi έχει πολλές ιδέες για ένα νέο studio album

Όλα όσα είπε στο περιοδικό Guitarist. Πολλές ιδέες και riffs για ένα νέο album έχει ο Tony Iommi, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Guitarist. Οι προϋποθέσεις για την κυκλοφορία ενός solo album και το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο κιθαρίστας των Black Sabbath.…

Όλα όσα είπε στο περιοδικό Guitarist.

Πολλές ιδέες και riffs για ένα νέο album έχει ο Tony Iommi, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Guitarist. Οι προϋποθέσεις για την κυκλοφορία ενός solo album και το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο κιθαρίστας των Black Sabbath.

Με τους Black Sabbath να έχουν ολοκληρώσει την πορεία τους, οι φίλοι του συγκροτήματος αυτό το διάστημα έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ozzy Osbourne και το νέο του solo album με τίτλο «Ordinary Man». Από την άλλη, ο Tony Iommi,προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος, έχοντας όμως στο μυαλό του και αυτός την κυκλοφορία ενός νέου προσωπικού album.

Στην συνέντευξη που έδωσε στο Guitarist, ο κιθαρίστας απάντησε σε σχετική ερώτηση λέγοντας: «Έχω πολλές ιδέες και riffs. Λέω συνεχώς στον Ralph (σ.σ. Ralph Baker, manager του Άγγλου κιθαρίστα) πως θέλω να προχωρήσω με τον δίσκο, αλλά να το κάνω σωστά. Ο επί χρόνια ηχολήπτης μου, Mike Exeter, αυτό το διάστημα είναι απασχολημένος με άλλα πράγματα και έτσι προς το παρόν το θέμα είναι παγωμένο».

Ο Tony Iommi κυκλοφόρησε το 2000 το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο «Iommi», με την συμμετοχή αρκετών μουσικών και τραγουδιστών. Από ότι φαίνεται, πρόθεση του κιθαρίστα είναι να κάνει κάτι ανάλογο και στο μέλλον: «Σίγουρα ο δίσκος δεν θα ηχογραφηθεί με μπάντα που θα βγει σε περιοδεία. Πρόσφατα ο Brian May των Queen με επισκέφτηκε, άκουσε κάποια CDs με riffs και με προέτρεψε να τα κυκλοφορήσω ως έχουν. Όμως εγώ θέλω να το κάνω σωστά».

Στον επίλογό του για αυτό το θέμα, ο Iommi είπε: «Ήμουν πολύ τυχερός στον πρώτο δίσκο έπαιξα με σπουδαίους μουσικούς. Δυστυχώς λόγω άγνοιας απέρριψα κάποιους καλλιτέχνες που αργότερα έγιναν μεγάλα ονόματα όπως ο Eminem».

Το εάν θα προκύψει κάτι νέο μουσικά από τον Tony Iommi, είναι κάτι που θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή.

Latest from TOP STORIES

Go to Top