Ο Tony Iommi ετοιμάζει την επανακυκλοφορία του «Forbidden»

R NEWS TEAM
Posted on Ιανουάριος 02, 2019, 8:11 πμ
29 secs

«Κανένας από εμάς δεν ήταν ευχαριστημένος από τον ήχο του album».

Ο Tony Iommi ανέβασε ένα νέο video στο Facebook, στο οποίο εύχεται στους fans των Black Sabbath καλή χρονιά, λέγοντας παράλληλα πως μέσα στο 2019, το album «Forbidden» του 1995 θα επανακυκλοφορήσει με νέο ήχο.

Το «Forbidden» θεωρείται η πιο αδύναμη δουλειά των Black Sabbath, με τον Iommi να προσπαθεί με αυτή την νέα μίξη, την οποία θα επιβλέπει ο ίδιος, να αλλάξει την εικόνα του.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Los Angeles το 1994, με παραγωγό τον κιθαρίστα των Body Count, Ernie C., και καλεσμένο στο κομμάτι «The Illusion Of Power» τον Ice-T. Το line-up της μπάντας περιελάμβανε εκτός του Iommi, τον τραγουδιστή Tony Martin, τον μπασίστα Neil Murray (ο οποίος είχε παίξει και στο «Tyr») και τον drummer Cozy Powell.

Ο Tony Iommi κράτησε αυτό το line-up μέχρι το 1997, όταν και αποφάσισε να επαναδραστηριοποιήσει τους αυθεντικούς Black Sabbath, με τον Ozzy Osbourne, τον Geezer Butler και τον Bill Ward να βρίσκονται και πάλι μαζί.

Στο video που ανέβασε στο Facebook, ο βετεράνος κιθαρίστας εκτός από τις ευχές του τονίζει: «Είναι ενδιαφέρον να δώσουμε στο album έναν μεγαλύτερο ήχο, ακριβώς όπως έπρεπε να ακούγεται. Ξέρω πως o Cozy δεν ήταν ευχαριστημένος με τον ήχο των drums και γενικά κανένας μας δεν ήταν ευχαριστημένος από τον ήχο του album. Ελπίζω τώρα θα ακουστεί καλύτερα».

Wishing everyone a very Merry Christmas and a Happy New Year. — Tony

Gepostet von Tony Iommi am Samstag, 29. Dezember 2018

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST