Ο Tony Iommi σκέφτεται τι album να κυκλοφορήσει…

R NEWS TEAM
Posted on Οκτώβριος 11, 2018, 7:03 πμ
13 secs

Τα riffs και οι ιδέες πάντως υπάρχουν.

Ο κιθαρίστας των Black Sabbath Tony Iommi μίλησε στην Sunday Post για την απόφασή του να σταματήσει τις περιοδείες μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, ενώ αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του σχέδια, τα οποία ευτυχώς περιλαμβάνουν και την μουσική.

Αρχικά ο εμβληματικός κιθαρίστας είπε για τις περιοδείες πως ήταν μια αναπόφευκτη απόφαση: «Μετά την διάγνωση μου, ήθελα να σταματήσω τις μεγάλες περιοδείες που διαρκούσαν 1,5 χρόνο. Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω, και το ίδιο μου είπαν και οι γιατροί προκειμένου να παρακολουθούν την κατάστασή μου».

Για τα πλάνα που έχει για το μέλλον, ο Iommi είπε πως συνεχίζει να κάνει μουσική, με πολλές ιδέες, riffs και μελωδίες ήδη να υπάρχουν.

«Δεν ξέρω ακόμα τι είδους album θα κάνω. Ίσως είναι ακουστικό, ίσως ένα solo album με μπάντα στο οποίο θα συμμετέχουν και πολλοί καλεσμένοι τραγουδιστές» πρόσθεσε ο Iommi.

Πρόσφατα ο Iommi δήλωσε ότι θα επιστρέψει στο studio για να κάνει μια νέα μίξη στο album των Black Sabbath «Forbidden», στο οποίο συμμετέχουν οι Tony Martin (φωνητικά), Cozy Powell (drums) και Neil Murray (μπάσο), και το οποίο δικαίως θεωρείται ως το χειρότερο της μπάντας.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST