ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Ο Tony Iommi στηρίζει νοσοκομείο του Birmingham

Ο κιθαρίστας των Black Sabbath δημοπρατεί προσωπικά αντικείμενα. Στην μάχη εναντίον του COVID-19 ρίχνεται και ο Tony Iommi των Black Sabbath, θέλοντας με τον τρόπο του να ενισχύσει το σύστημα υγείας που δίνει τον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Βινύλια, CDs, κιθάρες, καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα του εμβληματικού…

Ο κιθαρίστας των Black Sabbath δημοπρατεί προσωπικά αντικείμενα.

Στην μάχη εναντίον του COVID-19 ρίχνεται και ο Tony Iommi των Black Sabbath, θέλοντας με τον τρόπο του να ενισχύσει το σύστημα υγείας που δίνει τον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Βινύλια, CDs, κιθάρες, καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα του εμβληματικού ηγέτη των Άγγλων θρύλων του heavy metal δημοπρατούνται για καλό σκοπό.

Ο Iommi ενισχύει το νοσοκομείο Birmingham Heartlands ανακοινώνοντας την δημοπρασία προσωπικών του αντικειμένων: «Σας παρακαλώ. Μπορείτε να βοηθήσετε, χρειάζονται την υποστήριξή μας! Χωρίς τους γιατρούς και τις νοσοκόμες τι θα κάναμε; Τους χρωστάμε πολλά» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κιθαρίστας.

Όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται προς πώληση θα έχουν την υπογραφή του Iommi, με τον ίδιο να υπόσχεται δωρεάν αποστολή οπουδήποτε στον κόσμο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top