Ο frontman των Blacklist Union ηχογράφησε demo με 6 κομμάτια της μπάντας το οποίο και διαθέτει δωρεάν ψηφιακά!

Ο frontman των Blacklist Union Tony J West φαντάζει αυτή τη στιγμή το ακλόνητο φαβορί για να κάτσει πίσω από το μικρόφωνο των Stone Temple Pilots, μετά τον θάνατο του Scott Weiland και την αποχώρηση του Chester Bennington των Linkin Park.

Ο West μάλιστα έχει γράψει ένα demo με 6 κομμάτια των Stone Temple Pilots, το οποίο και διαθέτει δωρεάν στους fans, θέλοντας έτσι να ισχυροποιήσει τη θέση του έναντι των υπολοίπων υποψηφίων.

Ο τραγουδιστής έχει δεχθεί ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια από το management της μπάντας, με το συγκρότημα να του ζητά να κάνει ένα demo με ακόμα περισσότερα τραγούδια.

Έτσι, ο Αμερικανός τραγουδιστής αποφάσισε να διαθέσει αυτά τα κομμάτια στο κοινό ζητώντας έτσι και την άποψη των fans. Ο ίδιος τόνισε πως οι ερμηνείες του είναι -όσο το δυνατόν- πιο κοντά στις αυθεντικές εκτελέσεις και ζητά από τους fans να πουν τη γνώμη τους για τις εκτελέσεις των τραγουδιών.

Μάλιστα, το demo διατίθεται δωρεάν για τον καθένα εδώ.

Το demo του Tony West περιλαμβάνει τα κομμάτια «Sex Type Thing», «Creep», «Vasoline», «Interstate Love Song», «Big Bang Baby» και «Trippin’ On A Hole In A Paper Heart».

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST