Τον Ιούνιο του 2015 όταν είχα βρεθεί στη Νέα Υόρκη λόγω πιεστικού προγράμματος και έλλειψης χρόνου, είχα δυο επιλογές. Ή έπρεπε να επισκεφθώ την Last Rites Gallery του Paul Booth ή να δω την έκθεση φωτογραφίας του τραγουδιστή των Lamb of God, Randall Blyth με τίτλο «Show me what you ‘re made of» στην Sacred Gallery.

Για πολλούς και διάφορους λόγους επέλεξα το πρώτο αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να πιεστώ να κάνω και τα δυο. Ο D. Randall Blythe τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη φωτογραφία χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα τους Lamb of God. Η παραμονή του στις φυλακές της Τσεχίας του έδωσε αρκετή τροφή για σκέψη και χρόνο για να γράψει το βιβλίο του «Dark Days» το οποίο και κυκλοφόρησε το 2015. Η φωτογραφία αποτελεί γι’ αυτόν μια ακόμα διέξοδο που μαζί με τη μουσική τον βοηθούν πλέον να ζει την καθημερινότητα με άλλο μάτι.


Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.