Τον Ιούνιο του 2015 όταν είχα βρεθεί στη Νέα Υόρκη λόγω πιεστικού προγράμματος και έλλειψης χρόνου, είχα δυο επιλογές. Ή έπρεπε να επισκεφθώ την Last Rites Gallery του Paul Booth ή να δω την έκθεση φωτογραφίας του τραγουδιστή των Lamb of God, Randall Blyth με τίτλο «Show me what you ‘re made of» στην Sacred Gallery.

Για πολλούς και διάφορους λόγους επέλεξα το πρώτο αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να πιεστώ να κάνω και τα δυο. Ο D. Randall Blythe τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη φωτογραφία χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα τους Lamb of God. Η παραμονή του στις φυλακές της Τσεχίας του έδωσε αρκετή τροφή για σκέψη και χρόνο για να γράψει το βιβλίο του «Dark Days» το οποίο και κυκλοφόρησε το 2015. Η φωτογραφία αποτελεί γι’ αυτόν μια ακόμα διέξοδο που μαζί με τη μουσική τον βοηθούν πλέον να ζει την καθημερινότητα με άλλο μάτι.


ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΑΝΗΣ
Υπεύθυνος Σύνταξης

Ο Σάββας Στανής μεγάλωσε στην Κομοτηνή και είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού FC των Dream Theater, βραβευμένο από τη Warner music και την ifpi για τις πωλήσεις του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Έχει περάσει από τα μουσικά περιοδικά Rock On και Rock Hard ενώ βρέθηκε πίσω από την κονσόλα του Atlantis 105,2. Λατρεύει το φαγητό με αδυναμία στα burger και ζει με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα γνωρίσει από κοντά τον Antony Bourdain.