Ο Trent Reznor δεν νοιάζεται για το Rock & Roll Hall Of Fame

R NEWS TEAM
Posted on Οκτώβριος 22, 2018, 7:00 πμ
24 secs

Για έναν άνθρωπο που το 2011 έχει πάρει ακόμα και Oscar για την μουσική της ταινίας «The Social Network», οι διακρίσεις δεν λείπουν.

Ο Trent Reznor των Nine Inch Nails σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Stereogum, αναφέρθηκε στο Rock & Roll Hall Of Fame και στην πιθανότητα η μπάντα του να μπει στο πάνθεον των rock ηρώων.

Ο ηγέτης των Αμερικανών δήλωσε πως το γεγονός ότι οι Nine Inch Nails προτάθηκαν αλλά τελικά δεν κατάφεραν να μπουν στο Hall Of Fame, είναι κάτι που δεν τον απασχολεί καθόλου.

«Προφανώς και είναι όμορφο να εκτιμούν την δουλειά σου. Ειδικά αν προέρχεται και από κάπου που εκτιμάς. Όχι όπως το Grammy που δεν σημαίνει τίποτα. Ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου, όπως και το Hall Of Fame».

Για τον θεσμό του Rock And Roll Hall Of Fame: «Δεν είναι ένα από τα πράγματα που θα ήθελα να πετύχω πριν φύγω από την ζωή».

Οι Nine Inch Nails έχουν προταθεί δέκα φορές για Grammy και έχουν κερδίσει τις δύο (1993, 1995).

Αναμφίβολα η μεγαλύτερη επιτυχία του Reznor ήταν το Oscar που κέρδισε το 2011 για την μουσική της ταινίας The Social Network, για το οποίο είπε: «Ήταν κάτι αναπάντεχο. Είναι ένας θεσμός που συμβαίνουν πολλά στα παρασκήνια και πόσος κόσμος εμπλέκεται σε αυτόν».

Και έκλεισε με ένα ακόμα καρφί για το Rock And Roll Hall Of Fame: «Δεν με ενδιαφέρει. Το χειρότερο θα ήταν αν μπαίναμε και έπρεπε να πάμε να παίξουμε για αυτούς. Θα ήταν εφιάλτης».

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST