ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ο Troy Sanders των Mastodon θα παίξει με τους Thin Lizzy!

Ο Troy Sanders των Mastodon θα αναλάβει το μπάσο στους Thin Lizzy, για τις επερχόμενες καλοκαιρινές εμφανίσεις των rock θρύλων στην Ευρώπη. Οι Thin Lizzy γιορτάζουν τα 50 χρόνια από την ίδρυση τους και τα 40 από την κυκλοφορία του album «Black Rose». Ο Sanders είπε: «Δεν είναι μυστικό ότι…

Ο Troy Sanders των Mastodon θα αναλάβει το μπάσο στους Thin Lizzy, για τις επερχόμενες καλοκαιρινές εμφανίσεις των rock θρύλων στην Ευρώπη.

Οι Thin Lizzy γιορτάζουν τα 50 χρόνια από την ίδρυση τους και τα 40 από την κυκλοφορία του album «Black Rose».

Ο Sanders είπε: «Δεν είναι μυστικό ότι οι Thin Lizzy αποτελούν τεράστια επιρροή για την μουσική των Mastodon. Το να μου ζητηθεί να παίξω μαζί τους είναι τεράστια τιμή για μένα. Πραγματικά ανυπομονώ για αυτά τα shows».

Ο κιθαρίστας Scott Gorham πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και καλωσορίζουμε τον Troy στην οικογένεια των Lizzy. Γνωριστήκαμε μερικά χρόνια πριν στο Download Festival. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό μουσικό και άνθρωπο».

Ο τραγουδιστής Ricky Warwick είπε: «Οι Mastodon είναι φανταστικό συγκρότημα και γνωρίζοντας πόσο μεγάλος fan των Thin Lizzy είναι ο Troy, είμαστε σίγουροι πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη».

Το line up των Thin Lizzy συμπληρώνεται από τον κιθαρίστα Damon Johnson, τον πληκτρά Darren Wharton και τον Scott Travis, drummer των Judas Priest.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top