ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ville Valo των HIM επιστρέφει με νέο solo project!

Ακούστε τα τρία κομμάτια του νέου του EP «Gothica Fennica Vol.1». Η επιστροφή του Ville Valo των HIM είναι γεγονός! Ο εγκέφαλος των Φινλανδών rockers ανακοίνωσε το νέο του solo project με τίτλο… VV. Ακούστε τα τρία κομμάτια του νέου EP. Οι HIM ολοκλήρωσαν τη πορεία τους το 2017 μετά…

Ακούστε τα τρία κομμάτια του νέου του EP «Gothica Fennica Vol.1».

Η επιστροφή του Ville Valo των HIM είναι γεγονός! Ο εγκέφαλος των Φινλανδών rockers ανακοίνωσε το νέο του solo project με τίτλο… VV. Ακούστε τα τρία κομμάτια του νέου EP.

Οι HIM ολοκλήρωσαν τη πορεία τους το 2017 μετά από 26 χρόνια καριέρας και 8 studio albums. Το 2019 ο Ville Valo επανήλθε στο προσκήνιο με το album «Ville Valo & Agents» διασκευάζοντας κομμάτια του Φινλανδού τραγουδοποιού Rauli «Badding» Somerjoki.

Με το νέο του EP ο Valo κοιτάει περισσότερο στον ήχο των HIM. Το «Gothica Fennica Vol.1» περιλαμβάνει τα τραγούδια «Salute The Sanguine», «Run Away From The Sun» και «Saturnine Saturnalia».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top