ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Vince Neil ολοκλήρωσε ηχογράφησε δύο νέα τραγούδια

Προχωράει η βιογραφική ταινία «The Dirt». Ο τραγουδιστής των Motley Crue Vince Neil ολοκλήρωσε την ηχογράφηση δύο νέων τραγουδιών και φρόντισε να ενημερώσει τους fans με ανάρτηση στο Twitter. Ο τραγουδιστής αρχικά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς ακόλουθούς του πως βρίσκεται στον δρόμο για το studio με σκοπό να ηχογραφήσει το ομώνυμο…

Προχωράει η βιογραφική ταινία «The Dirt».

Ο τραγουδιστής των Motley Crue Vince Neil ολοκλήρωσε την ηχογράφηση δύο νέων τραγουδιών και φρόντισε να ενημερώσει τους fans με ανάρτηση στο Twitter.

Ο τραγουδιστής αρχικά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς ακόλουθούς του πως βρίσκεται στον δρόμο για το studio με σκοπό να ηχογραφήσει το ομώνυμο κομμάτι της βιογραφικής ταινίας «The Dirt».

Λίγο αργότερα επανήλθε με νέο τιτίβισμα και φωτογραφία του μαζί με τον παραγωγό Bob Rock.

Το «The Dirt» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του 2001 και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το 2016. Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει κάνει ο Jeff Tremaine. Ο Machine Gun Kelly θα υποδυθεί τον Tommy Lee, ο Douglas Booth θα παίξει τον Nikki Sixx, ο Daniel Webber θα έχει τον ρόλο του Vince Neil και ο Iwan Rheon αυτόν του κιθαρίστα Mick Mars.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top