ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Will Butler μιλάει για το νέο album των Arcade Fire

«Νομίζω ότι θα σας ξαφνιάσει» λέει ο frontman των Καναδών rockers. Ο Will Butler των Arcade Fire μίλησε για το επερχόμενο, έκτο συνολικά, album των Arcade Fire, δίνοντας μας κάποιες πρώτες πληροφορίες σχετικά με την ηχογράφησή του. Ο frontman των Καναδών rockers μίλησε στον διάσημο παραγωγό Rick Rubin και το…

«Νομίζω ότι θα σας ξαφνιάσει» λέει ο frontman των Καναδών rockers.

Ο Will Butler των Arcade Fire μίλησε για το επερχόμενο, έκτο συνολικά, album των Arcade Fire, δίνοντας μας κάποιες πρώτες πληροφορίες σχετικά με την ηχογράφησή του.

Ο frontman των Καναδών rockers μίλησε στον διάσημο παραγωγό Rick Rubin και το podcast Broken Record για το επερχόμενο studio album του συγκροτήματος του, λέγοντας ότι «σκοπός είναι να πάμε στο Τέξας για να ηχογραφήσουμε τα νέα κομμάτια». Μάλιστα, πρόθεση της μπάντας είναι να βρίσκεται στον αμερικανικό νότο την περίοδο των εκλογών.

Σε άλλο σημείο του podcast, ο Butler προσθέτει ότι η σύνθεση των νέων τραγουδιών ξεκίνησε έναν χρόνο πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας, με τα περιοριστικά μέτρα πάντως να δίνουν την ευκαιρία στο group να δουλέψει περισσότερο πάνω στις συνθέσεις.

«Είχα το studio, το πιάνο, τα κρουστά και το drum machine και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ήθελα. Το μόνο που μου έλειπε πάντα είναι ο χρόνος, αλλά με τον Covid-19, ο χρόνος ήταν με το μέρος μου», θα πει ο Butler.

Για το μουσικό ύφος του νέου δίσκου, ο Butler δήλωσε: «Κατά μια έννοια, είναι πολύ πιο extreme από τις προηγούμενες δουλειές μας. Νομίζω ότι θα σας ξαφνιάσει».

Ο Butler κυκλοφόρησε στις 25 Σεπτεμβρίου το νέο του προσωπικό studio album με τίτλο «Generations».

Στις αρχές Αυγούστου οι Arcade Fire «θυμήθηκαν» τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του κλασικού τους album «The Suburbs» ανεβάζοντας ένα νέο video clip για το «Sprawl II (Mountains Beyond Mountains)».

Οι Arcade Fire κυκλοφόρησαν την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Everything Now» το 2017.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top