ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο William DuVall των Alice In Chains κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «White Hot»

Δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο solo album «One Alone». Μια ημέρα πριν από την κυκλοφορία του πρώτου του solo album «One Alone», ο τραγουδιστής των Alice In Chains William DuVall έδωσε στην δημοσιότητα το δεύτερο κομμάτι μέσα από αυτό. Πρόκειται για το «White Hot», το οποίο ακολουθεί το «Till…

Δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο solo album «One Alone».

Μια ημέρα πριν από την κυκλοφορία του πρώτου του solo album «One Alone», ο τραγουδιστής των Alice In Chains William DuVall έδωσε στην δημοσιότητα το δεύτερο κομμάτι μέσα από αυτό.

Πρόκειται για το «White Hot», το οποίο ακολουθεί το «Till The Light Guides Me Home» που ακούσαμε τον Ιούλιο. Το «One Alone» βρίσκει τον frontman των Αμερικανών rockers να συνθέτει ακουστικά, παρουσιάζοντας μια νέα καλλιτεχνική πτυχή.

Μιλώντας για τον δίσκο, ο Duvall τόνισε: «Μετά από τρία albums και αμέτρητες περιοδείες με τους Alice In Chains, το δίσκο που κυκλοφόρησαν με τους Giraffe Tongue Orchestra (με τον Brent Hinds των Mastodon και τον Ben Weinman των Dillinger Escape Plan), και φυσικά τα albums και τις περιοδείες και τα albums που δημιούργησα με τους Comes With The Fall, ήρθε η ώρα για το πρώτο μου solo album. Πρόκειται για ένα album με μια φωνή και μια κιθάρα μόνο και αποκαλύπτει το ποιος είμαι σαν τραγουδιστής, σαν κιθαρίστας και σαν συνθέτης».

Το tracklist του «One Alone»:
01. ‘Til The Light Guides Me Home
02. The Veil Of All My Fears
03. The 3 Wishes
04. Strung Out On A Dream
05. White Hot
06. Still Got A Hold On My Heart
07. Smoke And Mirrors
08. So Cruel
09. Chains Around My Heart
10. Keep Driving Me Away
11. No Need To Wonder

WILLIAM DUVALL – ALL ALONE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top