ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Wino ανακοίνωσε το solo album «Forever Gone»

Στις αρχές του 2020 η κυκλοφορία του δίσκου. Ο doom θρύλος Scott «Wino» Weinrich ανακοίνωσε πως στις αρχές της επόμενης χρονιάς θα κυκλοφορήσει το solo album «Forever Gone». Το album θα βγει στην αγορά από την Ripple Music, η οποία εγκαινιάζει με τον δίσκο την σειρά Blood And Strings, μέσω…

Στις αρχές του 2020 η κυκλοφορία του δίσκου.

Ο doom θρύλος Scott «Wino» Weinrich ανακοίνωσε πως στις αρχές της επόμενης χρονιάς θα κυκλοφορήσει το solo album «Forever Gone».

Το album θα βγει στην αγορά από την Ripple Music, η οποία εγκαινιάζει με τον δίσκο την σειρά Blood And Strings, μέσω της οποίας γνωστοί μουσικοί θα κυκλοφορούν ακουστικά heavy albums.

Ο Wino σχολίασε για το album: «Γεια σας φίλοι και fans! Σας ανακοινώνω με χαρά πως υπέγραψα συμβόλαιο με την Ripple Music, μέσω της οποίας θα κυκλοφορήσω το νέο μου ακουστικό solo album «Forever Gone» στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρία και αυτούς που πιστεύουν σε αυτό το project».

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το «Forever Gone» αναμένονται σύντομα.

Ο Wino είναι ο ζωντανός θρύλος του doom metal, έχοντας ιδρύσει τους Saint Vitus και τους Obsessed. Παράλληλα έχει συνεργαστεί και γράψει μουσική και για άλλα projects και συγκροτήματα όπως οι Spirit Caravan, The Hidden Hand και Shrinebuilder.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top