Η σειρά θα ονομάζεται «The French Detective».

Ο γάλλος κινηματογραφιστής Λικ Μπεσόν ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά για το αμερικανικό δίκτυο ABC στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος ηθοποιός Ζαν Ντιζαρντέν, έγινε γνωστό από το αμερικανικό δίκτυο.

Η σειρά που θα ονομάζεται «The French Detective» (Ο Γάλλος ντετέκτιβ) είναι μια διασκευή μυθιστορημάτων του Τζέιμς Πάτερσον που αφηγείται τις περιπέτειες του ντετέκτιβ Λικ Μονκριέφ από το Παρίσι, ο οποίος εντάσσεται στην αστυνομία της Νέας Υόρκης (NYPD) για να αφήσει πίσω του το σκοτεινό παρελθόν του. Ο ντετέκτιβ Μονκριέφ προσπαθεί να βρίσκει τους ενόχους περίπλοκων εγκληματικών υποθέσεων.

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα επί του παρόντος για το πότε θα αρχίσει να προβάλλεται η σειρά.

Ο ντετέκτιβ Μονκριέφ θα είναι ο πρώτος ρόλος στην αμερικανική τηλεόραση για τον Ντιζαρνέν. Η σειρά αυτή θα είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά που σκηνοθετεί ο Μπεσόν, ο οποίος είναι ο πιο δημοφιλής γάλλος σκηνοθέτης στο αμερικανικό κοινό, κυρίως για ταινίες του όπως η «Lucy» και για ταινίες την παραγωγή των οποίων έκανε η εταιρία του, Europacorp, όπως η κινηματογραφική σειρά «Taken». Η Europacorp κάνει την συμπαραγωγή της σειράς για το ABC.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.