ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Oasis: Η επέτειος του «(What’s The Story) Morning Glory?» βάζει ξανά σε κόντρα Noel και Liam Gallagher

 Οι Noel και Liam Gallagher βρήκαν ακόμα έναν λόγο διαφωνίας. Το κλασικό album των Oasis «(What’s The Story) Morning Glory?» έγινε 25 ετών, με τον Noel Gallagher να προετοιμάζει μια σειρά από εκδηλώσεις, αφήνοντας έξω από το κάδρο τον αδερφό του Liam. Και όλα αυτά, ενώ τον επόμενο μήνα ο…

 Οι Noel και Liam Gallagher βρήκαν ακόμα έναν λόγο διαφωνίας.

Το κλασικό album των Oasis «(What’s The Story) Morning Glory?» έγινε 25 ετών, με τον Noel Gallagher να προετοιμάζει μια σειρά από εκδηλώσεις, αφήνοντας έξω από το κάδρο τον αδερφό του Liam. Και όλα αυτά, ενώ τον επόμενο μήνα ο δίσκος επανακυκλοφορεί με αρκετό επιπλέον υλικό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το δεύτερο studio album των Oasis άλλαξε την ιστορία του συγκροτήματος. Το «(What’s The Story) Morning Glory?» αποτελεί ως σήμερα το magnum opus των Noel και Liam Gallagher, αλλά και μια από τις κορυφαίες στιγμές για το Βρετανικό rock των 90s.

Ο δίσκος τον επόμενο μήνα γίνεται 25 ετών και πρόκειται να επανακυκλοφορήσει με αρκετό bonus υλικό, όπως ανακοίνωσε και ο Noel Gallagher, ο οποίος μάλιστα ετοιμάζει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις για το κλασικό album. Μόνο που σε αυτές «ξέχασε» κάτι… τον ίδιο του τον αδερφό!

Σε ανάρτηση του στο επίσημο προφίλ των Oasis στο Instagram, ο Noel Gallagher ανακοίνωσε πως με αφορμή τα γενέθλια του album πρόκειται να κάνει μια σειρά από εκδηλώσεις, καλώντας μάλιστα τους fans να στείλουν τις δικές τους ερωτήσεις που αφορούν την δημιουργία του δίσκου, προκειμένου να απαντηθούν.

Μια fan αναρωτήθηκε σωστά για το εάν ο Liam θα λάβει μέρος σε αυτές τις εκδηλώσεις -κάποιες από τις οποίες αναμένεται να μαγνητοσκοπηθούν- με τον άλλοτε τραγουδιστή της μπάντας να δηλώνει αφοπλιστικά… «δεν με κάλεσαν».

Ο Liam δεν έμεινε εκεί. Προσπαθώντας προφανώς να υποβαθμίσει την δουλειά του αδερφού του, δήλωσε ότι «δεν χρειάζεται να το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα», υπογραμμίζοντας ότι προτίθεται να απαντά ο ίδιος καθημερινά τις ερωτήσεις των fans.

Όλο αυτό φυσικά είναι σε βάρος της μαγείας και της ιστορίας που έχει χτιστεί γύρω από τον επιδραστικό δίσκο, με τα δύο αδέρφια για ακόμα μια φορά να βάζουν το εγώ πάνω από το εμείς.

Θυμίζουμε ότι ο Liam Gallagher ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι ο νέος του, τρίτος συνολικά, solo δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, με το πρώτο single να έρχεται πάντως την χρονιά που διανύουμε.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from IN FOCUS

Go to Top