ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Odyssey Desperado – Don’t Miss the Sunset

Το 2018 έχει μπει εντυπωσιακά με πολλές καλές κυκλοφορίες, με τα ευχάριστα νέα να εστιάζονται στις κυκλοφορίες από πρωτοεμφανιζόμενες ή νέες σχετικά μπάντες. Φυσικά και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να είναι απούσα, και οι Odyssey Desperado αποτελούν μεγάλη έκπληξη ερχόμενοι από το πουθενά. Θα εξομολογηθώ ότι το εξώφυλλο τράβηξε…

Το 2018 έχει μπει εντυπωσιακά με πολλές καλές κυκλοφορίες, με τα ευχάριστα νέα να εστιάζονται στις κυκλοφορίες από πρωτοεμφανιζόμενες ή νέες σχετικά μπάντες. Φυσικά και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να είναι απούσα, και οι Odyssey Desperado αποτελούν μεγάλη έκπληξη ερχόμενοι από το πουθενά. Θα εξομολογηθώ ότι το εξώφυλλο τράβηξε αρχικά την προσοχή μου, και το ευτυχές είναι πως το περιεχόμενο δένει απόλυτα με την ταξιδιάρικη εικόνα που κοσμεί το album. Μελωδικότατο AOR, με πολύ καλά φωνητικά, με τον Paul Lane (ex-Danger Danger στα backing vocals), κιθάρες καλοδουλεμένες και άμεσες και τον πολυάσχολο Bob Katsionis στα πλήκτρα, ο οποίος έχει την εμπειρία και την ικανότητα να προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζονται οι συνθέσεις για να απογειωθούν. Αν είστε από αυτούς που θεωρούν πως οι Douglas και οι Raw Silk είχαν αδικηθεί και είχαν πέσει θύματα της εποχής, και ότι οι Wild Rose συνεχίζουν την παράδοση των δύο προαναφερθέντων ιστορικών group, τότε κάντε στον εαυτό σας την χάρη να ακούσετε αυτό το album.

Συγκρότημα: Odyssey Desperado
Album: Don’t Miss the Sunset
Label: Lions Pride Music
Ημ. Κυκλοφορίας: 30/03/2018

Αλλεργικός στους εγωκεντρικούς τύπους, τους ξερόλες και τους δήθεν, κοιτάζει μόνο τη δουλειά του, την οποία και επιθυμεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Προσέχει να μένει όσο μπορεί μακριά από οποιουδήποτε είδους φανατισμένους ανθρώπους, καθώς πιστεύει ότι αποτελεί σοβαρότατη ένδειξη έλλειψης ευφυΐας αλλά και ανασφάλειας του ατόμου. Η σχέση του με τη μουσική μπορεί να χαρακτηριστεί εθιστική, μιας και η έλλειψη της μπορεί να προκαλέσει στερητικό σύνδρομο.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top