ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Pearl»: Αυτό είναι το νέο τραγούδι των 1000mods

Πρώτο single μέσα από το επερχόμενο album «Youth Of Dissent». Οι 1000mods έδωσαν στη δημοσιότητα το video clip του «Pearl», πρώτου single μέσα από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά «Youth Of Dissent». Στις 24 του ερχόμενου μήνα η κυκλοφορία του δίσκου, λίγο πριν το συγκρότημα αναχωρήσει για την Ευρωπαϊκή του…

Πρώτο single μέσα από το επερχόμενο album «Youth Of Dissent».

Οι 1000mods έδωσαν στη δημοσιότητα το video clip του «Pearl», πρώτου single μέσα από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά «Youth Of Dissent». Στις 24 του ερχόμενου μήνα η κυκλοφορία του δίσκου, λίγο πριν το συγκρότημα αναχωρήσει για την Ευρωπαϊκή του περιοδεία.

Το video clip του «Pearl» κινηματογραφήθηκε στο Los Angeles και σκηνοθετήθηκε από τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Νάσο Γκατζούλη.

Θυμίζουμε πως της παραγωγής του album επιμελήθηκε ο θρύλος Matt Bayles, γνωστός από τις δουλειές του με τους Isis, Mastodon, Soundgarden, Pearl Jam και Botch, ενώ οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Litho Studio (ιδιοκτησίας του θρύλου Stone Gossard, ιδρυτικού μέλους των Pearl Jam, Temple of the Dog, Mother Love Bone και Green River) και London Bridge Studio (εκεί που ηχογραφήθηκαν το «Ten» των Pearl Jam, μεγάλο μέρος της δισκογραφίας των Alice in Chains και το θρυλικό ντεμπούτο των Soundgarden, μεταξύ πολλών άλλων).

Για την Ευρωπαϊκή περιοδεία, και όλες τις επερχόμενες συναυλίες των 1000mods μπορείτε -εκτός των άλλων- να ενημερώνεστε μέσω του www.1000mods.com/yodtour2020.

Το «Youth Of Dissent» είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία μέσω της σελίδας της μπάντας στο Bandcamp.

Το tracklist του «Youth Of Dissent»:
01. Lucid
02. So Many Days
03. Warped
04. Dear Herculine
05. Less Is More
06. 21st Space Century
07. Pearl
08. Blister
09. Young
10. Dissent
11. Mirrors

1000MODS – YOUTH OF DISSENT

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top