ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι AC/DC ένα βήμα πριν την επιστροφή τους

Οι AC/DC ένα βήμα πριν την επιστροφή τους: Δείτε την ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι AC/DC ένα βήμα πριν την επιστροφή τους! Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Αυστραλοί rockers ουσιαστικά επιβεβαιώνουν τις φήμες που τους θέλουν να επιστρέφουν στο προσκήνιο με νέο μάλιστα album. Η…

Οι AC/DC ένα βήμα πριν την επιστροφή τους: Δείτε την ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι AC/DC ένα βήμα πριν την επιστροφή τους! Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Αυστραλοί rockers ουσιαστικά επιβεβαιώνουν τις φήμες που τους θέλουν να επιστρέφουν στο προσκήνιο με νέο μάλιστα album.

Η ανάρτηση του στα social media προετοιμάζει τους οπαδούς για την μεγάλη επιστροφή. Οι AC/DC με ένα teaser στο οποίο διακρίνεται η αστραπή από το λογότυπο τους και υπό τους ήχους ενισχυτών, βάζουν τους fans «στη πρίζα».

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από το group του Angus Young, οι φήμες για νέο album, ακόμα και μέσα στο 2020, έχουν φουντώσει για τα καλά τους τελευταίους μήνες. Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά λίγες εβδομάδες όταν ο Dee Snider, frontman των Twisted Sister, έκανε λόγο για νέο δίσκο, στον οποίο θα υπάρχουν αρκετές «εκπλήξεις», υπονοώντας ότι τα νέα τραγούδια θα περιλαμβάνουν κομμάτια που ηχογραφήθηκαν από τον Malcolm Young.

Δείτε την ανάρτηση των AC/DC στο Twitter:

Οι ίδιες φήμες ήθελαν τους Αυστραλούς rockers πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας του covid-19 να ανακοινώνουν την επιστροφή του Brian Johnson στο συγκρότημα, καθώς και μια νέα μεγάλη παγκόσμια περιοδεία.

Η ανάρτηση των AC/DC στο Facebook, με την χαρακτηριστική αστραπή στο λογότυπο:

Gepostet von AC/DC am Montag, 28. September 2020

Οι AC/DC κυκλοφόρησαν το 2014 το τελευταίο τους studio album «Rock Or Bust», με τον Axl Rose να ολοκληρώνει το τελευταίο σκέλος της περιοδείας, παίρνοντας την θέση του Johnson, με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής.

Latest from TOP STORIES

Go to Top