ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι AC/DC επιβεβαίωσαν την επιστροφή των Brian Johnson, Phil Rudd και Cliff Williams

Ένα βήμα πριν την ανακοίνωση του νέου δίσκου οι βετεράνοι rockers. Πριν από λίγη ώρα, σε νέα τους ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι AC/DC επιβεβαίωσαν την επιστροφή των Brian Johnson, Phil Rudd και Cliff Williams! Οι βετεράνοι rockers επιβεβαίωσαν τις φήμες που θέλουν τα τρία μέλη της μπάντας να…

Ένα βήμα πριν την ανακοίνωση του νέου δίσκου οι βετεράνοι rockers.

Πριν από λίγη ώρα, σε νέα τους ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι AC/DC επιβεβαίωσαν την επιστροφή των Brian Johnson, Phil Rudd και Cliff Williams!

Οι βετεράνοι rockers επιβεβαίωσαν τις φήμες που θέλουν τα τρία μέλη της μπάντας να βρίσκονται και πάλι στο πλευρό των Angus και Stevie Young, με τις ανακοινώσεις για το νέο album –το οποίο πιθανότατα θα τιτλοφορείται «PWR UP»– να βρίσκονται προ των πυλών.

Brian Johnson και Phil Rudd επιστρέφουν στο line-up της μπάντας έπειτα από 4 και 5 χρόνια αντίστοιχα, με τον Cliff Williams ο οποίος είχε ανακοινώσει την απόσυρση του από την μουσική έπειτα από την περιοδεία του «Rock Or Bust» το 2016, να επιστρέφει επίσης.

Δείτε την φωτογραφία που έδωσαν οι AC/DC στην δημοσιότητα.

Οι AC/DC κυκλοφόρησαν το 2014 το τελευταίο τους studio album «Rock Or Bust», με τον Axl Rose να ολοκληρώνει το τελευταίο σκέλος της περιοδείας, παίρνοντας την θέση του Johnson, με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής. Οι Αυστραλοί επανεργοποίησαν τους λογαριασμούς τους στα social media την Δευτέρα, με τις ανακοινώσεις και τα teasers να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Latest from TOP STORIES

Go to Top