ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι Aerosmith παίρνουν αστέρι στην λεωφόρο της δόξας

Το δικό τους αστέρι στην φημισμένη λεωφόρο της δόξας στο Hollywood θα πάρουν οι Aerosmith. Την είδηση μετέδωσε το Εμπορικό Επιμελητήριο του Hollywood, με την τελετή να πραγματοποιείται την επόμενη Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου. Οι fans των Aerosmith θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το event online μέσω της ιστοσελίδας www.walkoffame.com.…

Το δικό τους αστέρι στην φημισμένη λεωφόρο της δόξας στο Hollywood θα πάρουν οι Aerosmith.

Την είδηση μετέδωσε το Εμπορικό Επιμελητήριο του Hollywood, με την τελετή να πραγματοποιείται την επόμενη Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου.

Οι fans των Aerosmith θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το event online μέσω της ιστοσελίδας www.walkoffame.com.

Η Anna Martinez, παραγωγός του Walk Of Fame είπε: «Επιτέλους, περιμέναμε πολύ καιρό για να τιμήσουμε τους Aerosmith και να τους δώσουμε το δικό τους αστέρι στο Hollywood. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες rock μπάντες στην ιστορία της μουσικής. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή την τελετή».

Το αστέρι των Aerosmith θα αποκαλύψει στο κοινό η πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Rana Ghadban.

Στην πλούσια καριέρα τους μέχρι σήμερα, οι Aerosmith έχουν πουλήσει περισσότερους από 150 εκατομμύρια δίσκους και έχουν αποσπάσει τέσσερα βραβεία Grammy, 8 American Music Awards, 6 βραβεία Billboard και 12 MTV Video Music Awards. Φυσικά, οι Aerosmith έχουν μπει και στο Rock N Roll Hall Of Fame.

Latest from IN FOCUS

Go to Top