Οι Alice In Chains ανακοίνωσαν το film project Black Antenna

R NEWS TEAM
Posted on Δεκέμβριος 14, 2018, 8:25 πμ
37 secs

Βασισμένο στο τελευταίο τους album «Rainier Fog».

Οι Alice In Chains ανακοίνωσαν σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη και παραγωγό Adam Mason ένα νέο movie project βασισμένο στο τελευταίο τους album με τίτλο «Rainier Fog».

Το project έχει τίτλο Black Antenna και πρόκειται για ένα 90λεπτο film επιστημονικής φαντασίας χωρισμένο σε 10 μέρη/επεισόδια, ένα για κάθε κομμάτι του «Rainier Fog», τα οποία θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την αρχή της επόμενης χρονιάς.

«Είμαι δηλωμένος οπαδός του συγκροτήματος και αυτή ήταν μια σπουδαία ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σε ένα film. Ο ήχος και το όραμα μιας μουσικής και μιας ταινίας πλέον συνδέονται περισσότερο. Πρόκειται για ένα μοναδικό project» είπε ο Mason στις πρώτες του δηλώσεις για το Black Antenna.

Ο drummer των Alice In Chains Sean Kinney πρόσθεσε: «Πάντα μας άρεσε η ιδέα να έχουμε ένα video για κάθε κομμάτι που βρίσκεται στα albums μας. Νομίζω πως εδώ έχουμε δημιουργήσει κάτι πολύ καλό».

Το «Rainier Fog», πρώτο album των Alice In Chains μετά από πέντε χρόνια, έφτασε στην πρώτη θέση του Billboard chart.

Το νέο album των Αμερικανών rockers είναι υποψήφιο για Grammy στην κατηγορία «Best Rock Album». Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις rock και metal υποψηφιότητες της φετινής, 61ης συνολικά, τελετής, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2019, στο Staples Center του Los Angeles.

Οι Alice In Chains θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Release Athens Festival, την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε γιατί εμείς στο rockyourlife.gr θεωρούμε την συναυλία αυτή μια από τις σημαντικότερες των τελευταίων ετών στην χώρα μας.

Διαβάσετε το αφιέρωμα του rockyourlife.gr στην δισκογραφία των Alice In Chains.

Δείτε το πρώτο teaser του Black Antenna:

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST