ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Alter Bridge ανακοίνωσαν το EP «Walk The Sky 2.0»

Με το νέο τραγούδι «Last Rites» το «Walk The Sky 2.0». Οι Alter Bridge ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του EP «Walk The Sky 2.0», το οποίο θα περιλαμβάνει το νέο τραγούδι «Last Rites» καθώς και έξι live εκτελέσεις γνωστών κομματιών τους. Τον Νοέμβριο η κυκλοφορία του EP. Οι Alter Bridge αφού…

Με το νέο τραγούδι «Last Rites» το «Walk The Sky 2.0».

Οι Alter Bridge ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του EP «Walk The Sky 2.0», το οποίο θα περιλαμβάνει το νέο τραγούδι «Last Rites» καθώς και έξι live εκτελέσεις γνωστών κομματιών τους. Τον Νοέμβριο η κυκλοφορία του EP.

Οι Alter Bridge αφού ακύρωσαν όλες τις συναυλιακές τους υποχρεώσεις για το 2020, ηχογράφησαν εν μέσω καραντίνας ένα νέο τραγούδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο EP «Walk The Sky 2.0».

Το EP πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Napalm Records στις 6 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει εκτός από το νέο τραγούδι έξι live εκτελέσεις κομματιών από συναυλίες που έδωσε η μπάντα τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο, λίγο πριν την έναρξη των περιοριστικών μέτρων.

Το EP θα είναι διαθέσιμο σε αρκετά formats CD και βινυλίου με απλές και πολυτελείς εκδόσεις για τους fans των Αμερικανών hard rockers.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι ο τραγουδιστής Myles Kennedy μπήκε στο studio για την ηχογράφηση του δεύτερου προσωπικού του δίσκου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς και θα διαδεχθεί το καταπληκτικό «Year Of The Tiger» του 2018.

Οι Alter Bridge κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2019 τον τελευταίο τους δίσκο «Walk The Sky», το οποίο βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τα 50 καλύτερα albums της περσινής χρονιάς. Το συγκρότημα μάλιστα έδωσε χτες στην δημοσιότητα το animated video clip για το νέο του single «Native Son», το οποίο τα έχει πάει εξαιρετικά στις μουσικές πλατφόρμες με σχεδόν 5 εκατομμύρια streams.

Το tracklist του «Walk The Sky 2.0»:
01. Last Rites
02. Wouldn’t You Rather (live)
03. Pay No Mind (live)
04. Native Son (live)
05. Godspeed (live)
06. In The Deep (live)
07. Dying Light (live)

Alter Bridge cover
ALTER BRIDGE – WALK THE SKY 2.0

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top