ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Who ανακοίνωσαν το νέο τους album «Who»

Ακούστε το πρώτο single «Ball And Chain». Οι Who ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους studio album, πρώτου μετά το «Endless Wire» του 2006. Ο τίτλος του είναι «Who» και θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου, με πρώτο single το «Ball And Chain», το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. «Νομίζω πως…

Ακούστε το πρώτο single «Ball And Chain».

Οι Who ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους studio album, πρώτου μετά το «Endless Wire» του 2006.

Ο τίτλος του είναι «Who» και θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου, με πρώτο single το «Ball And Chain», το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

«Νομίζω πως κυκλοφορήσαμε το καλύτερο μας album από την εποχή του «Quadrophenia» το 1976» δήλωσε ο Roger Daltrey, προσθέτοντας: «Ο Pete (σ.σ. Pete Townshend) μπορεί ακόμα να γράψει σπουδαία τραγούδια και εδώ το αποδεικνύει».

Με την σειρά του ο Townshend πρόσθεσε: «Όλα τα κομμάτια για τον δίσκο γράφτηκαν την περασμένη χρονιά. Δεν υπάρχει κάποιο concept και ιστορία πίσω από αυτά. Έδωσα τα τραγούδια στον Roger για να βάλει την δική του πινελιά και τα σπουδαία φωνητικά του».

Για το πότε ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις: «Δουλεύαμε πάνω σε demos από το 2018 αλλά οι ηχογραφήσεις άρχισαν τον περασμένο Μάρτιο. Σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε το album σε βινύλιο αλλά και ενδεχομένως σε κασέτα».

Οι βετεράνοι rockers έδωσαν στην δημοσιότητα και το εξώφυλλο του δίσκου το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το tracklist του «Who»:
01. All This Music Must Fade
02. Ball And Chain
03. I Don’t Wanna Get Wise
04. Detour
05. Beads On One String
06. Hero Ground Zero
07. Street Song
08. I’ll Be Back
09. Break The News
10. Rockin’ In Rage
11. She Rocked My World

THE WHO – WHO

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top