ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι αναρτήσεις των Pearl Jam στο διαδίκτυο ανάβουν φωτιές

Το «κυνήγι θησαυρού» και το Gigaton… Με μια σειρά από αναρτήσεις στο Twitter, οι Pearl Jam προετοιμάζουν τους οπαδούς τους για κάτι σημαντικό. Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για νέο album, μετά τις δημοσιοποιήσεις artwork από πλευράς συγκροτήματος. Φωτιά έβαλαν στο διαδίκτυο οι Pearl Jam με τις αναρτήσεις που έκαναν στο…

Το «κυνήγι θησαυρού» και το Gigaton…

Με μια σειρά από αναρτήσεις στο Twitter, οι Pearl Jam προετοιμάζουν τους οπαδούς τους για κάτι σημαντικό. Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για νέο album, μετά τις δημοσιοποιήσεις artwork από πλευράς συγκροτήματος.

Φωτιά έβαλαν στο διαδίκτυο οι Pearl Jam με τις αναρτήσεις που έκαναν στο Twitter, με τους οπαδούς να κάνουν λόγο για νέο δίσκο.

Αρχικά οι Pearl Jam ανέβασαν στο Twitter το λογότυπο τους το οποίο θύμισε καρδιογράφημα:

Λίγο αργότερα ήρθε και ένα δεύτερο τιτίβισμα με τρία σύμβολα:

Οι Αμερικανοί rockers δεν έμειναν εκεί καθώς ακολούθησε και τρίτη ανάρτηση η οποία προέτρεπε τους fans να ακολουθήσουν κάποιες συντεταγμένες σε ένα «κυνήγι θησαυρού», το οποίο οδηγούσε σε αφίσες με τη λέξη Gigaton.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς συγκροτήματος, το Ιταλικό fan site Pearl Jam Online γράφει πως «Gigaton» θα είναι ο τίτλος του νέου 11ου συνολικά δίσκου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο! Η αφίσα που βρίσκουν οι fans στις διάφορες πόλεις του κόσμου αποτελεί φωτογραφικό αποτύπωμα του Paul Nicklen:

https://www.instagram.com/p/B7JzEjsHGpi/?utm_source=ig_embed

 

Latest from TOP STORIES

Go to Top