ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Οι Anthrax θέλουν να μας πουλήσουν αντισηπτικό…Stop Spreading The Disease

Οι Anthrax θέλουν να μας πουλήσουν αντισηπτικό. Το 2020 εξελίσσεται σε εφιάλτη για τους καλλιτέχνες, τα συγκροτήματα και γενικά για την μουσική βιομηχανία, κάτι που σημαίνει ότι το marketing πρέπει να δουλέψει περισσότερο, προκειμένου οι μουσικοί και τα groups να βρουν πηγές εισοδήματος. Κάπως έτσι… οι Anthrax θέλουν να μας…

Οι Anthrax θέλουν να μας πουλήσουν αντισηπτικό.

Το 2020 εξελίσσεται σε εφιάλτη για τους καλλιτέχνες, τα συγκροτήματα και γενικά για την μουσική βιομηχανία, κάτι που σημαίνει ότι το marketing πρέπει να δουλέψει περισσότερο, προκειμένου οι μουσικοί και τα groups να βρουν πηγές εισοδήματος. Κάπως έτσι… οι Anthrax θέλουν να μας πουλήσουν αντισηπτικό!

Εμπνευσμένοι από το κλασικό δεύτερο album τους «Spreading The Disease» που κυκλοφόρησε το 1985 και θεωρείται ένα από τα κορυφαία δείγματα του thrash metal, οι Anthrax είπαν να «παίξουν» με τον τίτλο του δίσκου, λανσάροντας το αντισηπτικό… Stop Spreading The Disease!

Ο drummer του συγκροτήματος Charlie Benante σε μια φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram έδειξε το αντισηπτικό, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, χρησιμοποιώντας τα hashtags #covid_19 #stayhealthy και #clean

Δείτε την ανάρτηση του Benante:

Οι Anthrax δουλεύουν πάνω στο νέο τους studio album το οποίο θα διαδεχθεί το «For All Kings» του 2016, με τον κιθαρίστα Scott Ian να δηλώνει πρόσφατα στο Kerrang!: «Ξεκινήσαμε να γράφουμε μουσική θέλοντας να ολοκληρώσουμε τις συνθέσεις την άνοιξη και στην συνέχεια να μπούμε στο studio άμεσα. Θέλαμε να κυκλοφορήσουμε το album στις αρχές του 2021, όμως τώρα λόγω της πανδημίας, όλα είναι στον αέρα».

Ο Ian πάντως είπε πως τα μέλη του συγκροτήματος εξακολουθούν να ανταλλάσσουν αρχεία μέσω internet και να δουλεύουν πάνω στα νέα τραγούδια, έστω και αν οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες για κάτι τέτοιο.

Ο κιθαρίστας των βετεράνων metallers συμμετέχει και στο νέο album των Mr. Bungle «The Raging Wrath Of The Easter Bunny Demo», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου από την Ipecac Recordings του Mike Patton.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top