ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Arcadian Child κυκλοφόρησαν το single «Bitter Tea»

Όλες οι πληροφορίες του τρίτου τους album «Protopsycho». Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του καταπληκτικού «Superfonica», οι Arcadian Child επιστρέφουν στην δισκογραφία με το τρίτο τους album «Protopsycho». Στην δημοσιότητα το πρώτο single του album «Bitter Tea». Το φθινόπωρο στα καταστήματα ο δίσκος. Οι Κύπριοι psych rockers Arcadian Child δίνουν…

Όλες οι πληροφορίες του τρίτου τους album «Protopsycho».

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του καταπληκτικού «Superfonica», οι Arcadian Child επιστρέφουν στην δισκογραφία με το τρίτο τους album «Protopsycho». Στην δημοσιότητα το πρώτο single του album «Bitter Tea». Το φθινόπωρο στα καταστήματα ο δίσκος.

Οι Κύπριοι psych rockers Arcadian Child δίνουν σήμερα στην δημοσιότητα το «Bitter Tea», πρώτο δείγμα γραφής μέσα από το νέο τους album «Protopsycho» που θα κυκλοφορήσει από τις Kozmik Artifacts/Ripple Music/Bitter Tea Records στις 9 Οκτωβρίου.

Μετά την τελευταία τους επιτυχία με την κυκλοφορία του «Superfonica», οι Arcadian Child επιστρέφουν με το πιο φιλόδοξο album τους. Σκοτεινοί και υπερβατικοί, οι Αρκάδες της ψυχεδέλειας, βυθισμένοι σε ενστικτώδη υπαρξιακά ρήγματα, βγαίνουν από τη ζώνη άνεσής τους κι μεταπλάθουν στοιχεία progressive και post rock χωρίς να παραβιάζουν τις ανατολίτικες νόρμες. Ο ραφιναρισμένος ήχος τους δημιουργεί μια ισχυρή αφήγηση στο album καθώς οι διαθέσεις υποχωρούν και οι ήχοι ρέουν οργανικά, απογειώνοντάς τους στη μουσική στρατόσφαιρα.

Το «Bitter Tea» καταδεικνύει όλα τα δομικά στοιχεία της καινούριας ηχητικής κατεύθυνσης της μπάντας σηματοδοτώντας την στροφή τους σε σκοτεινότερες πλευρές της προσωπικότητας τους:

Η παραγωγή του «Protopsycho» έγινε από τους Arcadian Child σε συνεργασία με τον Αντρέα Τραχωνίτη, με τις ηχογραφήσεις να πραγματοποιούνται στο Eleveno63 studio, στην Λευκωσία. Το mastering έγινε στο Dark Art studio, στο Nashville του Tennessee, από τον Mickey Allred.

Το album θα είναι διαθέσιμο σε CD, βινύλιο και κασέτα.

Το tracklist του «Protopsycho»:
01. Snakecharm
02. Wave High
03. Sour Grapes
04. The Well
05. Bitter Tea
06. Bodies Of Men
07. Raising Fire
08. Protopsycho

ARCADIAN CHILD – PROTOPSYCHO

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top