ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Asking Alexandria ανακοίνωσαν το album «Like A House On Fire»

Πρεμιέρα έκανε το νέο single «Antisocialist». Οι Asking Alexandria έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Like A House On Fire». Στις 15 Μαΐου η κυκλοφορία του δίσκου. Ακούστε το νέο single «Antisocialist». Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Ben Bruce μιλώντας για τον δίσκο έκανε λόγο…

Πρεμιέρα έκανε το νέο single «Antisocialist».

Οι Asking Alexandria έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Like A House On Fire». Στις 15 Μαΐου η κυκλοφορία του δίσκου. Ακούστε το νέο single «Antisocialist».

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Ben Bruce μιλώντας για τον δίσκο έκανε λόγο για τραγούδια που γράφτηκαν με αγάπη και πάθος: «Δουλέψαμε πολύ αυτά τα δύο χρόνια. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτά που πετύχαμε στον δίσκο».

«Υπάρχουν κομμάτια για την δύναμη, το πάθος, την απώλεια πίστης και τον έρωτα. Υπάρχουν κομμάτια για την ανάγκη να προχωράμε μπροστά. Εδώ υπάρχει ένας δίσκος γεμάτο πάθος και αγάπη από τα πέντε αυθεντικά μέλη των Asking Alexandria» θα πει ο Bruce.

Οι Asking Alexandria έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single «Antisocialist», το οποίο είναι το δεύτερο που ακούμε από τον δίσκο μετά το «They Don’t Want What We Want».

Για το νέο κομμάτι πρόσθεσε: «Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά και δεν παίρνουν πίσω τίποτα. Είναι αυτοί που υψώνουν το μεσαίο τους δάχτυλο ψηλά στον αέρα».

Το tracklist του «Like A House On Fire»:
01. House On Fire
02. They Don’t Want What We Want (And They Don’t Care)
03. Down To Hell
04. Antisocialist
05. I Don’t Need You
06. All Due Respect
07. Take Some Time
08. One Turns To None
09. It’s Not Me (It’s You)
10. Here’s To Starting Over
11. What’s Gonna Be
12. Give You Up
13. In My Blood
14. The Violence
15. Lorazepam

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top