ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι αστροναύτες του SpaceX Crew Dragon ακούν… AC/DC!

Λίγο πριν την εκτόξευση από το Kennedy Space Center. Οπαδοί των AC/DC είναι σύμφωνα με πληροφορίες του CNN οι Doug Hurley και Bob Behnken, οι βετεράνοι αστροναύτες του διαστημόπλοιου SpaceX Crew Dragon. Προσδέθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό η κάψουλα. Ο δημοσιογράφος του John Berman, ανέφερε σχετικά: «Μάθαμε πως οι αστροναύτες…

Λίγο πριν την εκτόξευση από το Kennedy Space Center.

Οπαδοί των AC/DC είναι σύμφωνα με πληροφορίες του CNN οι Doug Hurley και Bob Behnken, οι βετεράνοι αστροναύτες του διαστημόπλοιου SpaceX Crew Dragon. Προσδέθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό η κάψουλα.

Ο δημοσιογράφος του John Berman, ανέφερε σχετικά: «Μάθαμε πως οι αστροναύτες Hurley και Behnken άκουγαν το «Back In Black» των AC/DC την στιγμή που πήγαιναν στο διαστημόπλοιο».

Και κλείνει το μήνυμα του λέγοντας: «For those about to launch, we salute you».

Σύμφωνα με το Space.com, οι δύο αστροναύτες ξύπνησαν το πρωί της Κυριακής με τους ήχους του «Planet Caravan» των Black Sabbath.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κάψουλα Crew Dragon, στην οποία βρίσκονται οι αστροναύτες, προσέγγισε και προσδέθηκε λίγο πριν από τις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top