ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Avenged Sevenfold ανυπομονούν για το νέο album

Με αρκετές ιδέες θα μπει η μπάντα στο studio. Ο κιθαρίστας των Avenged Sevenfold Zacky Vengeance μίλησε για την πορεία σύνθεσης του νέου δίσκου των Avenged Sevenfold, τονίζοντας πως η μπάντα «έχει αρκετές ιδέες» στα σκαριά. «Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την δουλειά και πάλι. Υπάρχουν πολλές ιδέες για νέα κομμάτια» είπε…

Με αρκετές ιδέες θα μπει η μπάντα στο studio.

Ο κιθαρίστας των Avenged Sevenfold Zacky Vengeance μίλησε για την πορεία σύνθεσης του νέου δίσκου των Avenged Sevenfold, τονίζοντας πως η μπάντα «έχει αρκετές ιδέες» στα σκαριά.

«Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την δουλειά και πάλι. Υπάρχουν πολλές ιδέες για νέα κομμάτια» είπε για τον διάδοχο του «The Stage» ο Vengeance.

«Έχουμε όρεξη καθώς κανείς μας δεν περίμενε πως όλο το καλοκαίρι θα μέναμε ανενεργοί» πρόσθεσε αναφερόμενος στην ακύρωση της περιοδείας της μπάντας με τους Prophets Of Rage και τους Three Days Grace, εξαιτίας του προβλήματος με τη φωνή του τραγουδιστή M. Shadows.

«Μας αρέσει το σπίτι μας, όμως μια μπάντα σαν εμάς θέλει να βρίσκεται στον δρόμο, να δίνει συναυλίες και να προσφέρει νέα τραγούδια στους fans» κατέληξε ο κιθαρίστας των Αμερικανών metallers.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top