ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Avenged Sevenfold γράφουν τραγούδι για το Call Of Duty: Black Ops 4

Στις 12 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του video game. Οι Avenged Sevenfold αποκάλυψαν πως γράφουν ένα νέο τραγούδι που θα ακούγεται στο επερχόμενο game Call Of Duty: Black Ops 4. το game θα κάνει πρεμιέρα στις 12 του ερχόμενου Οκτώβρη σε PlayStation 4, Xbox One και PC, αλλά οι fans του…

Στις 12 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του video game.

Οι Avenged Sevenfold αποκάλυψαν πως γράφουν ένα νέο τραγούδι που θα ακούγεται στο επερχόμενο game Call Of Duty: Black Ops 4.

το game θα κάνει πρεμιέρα στις 12 του ερχόμενου Οκτώβρη σε PlayStation 4, Xbox One και PC, αλλά οι fans του συγκροτήματος θα το ακούσουν πιθανότατα μέσα στον Ιούλιο.

Ο μπασίστας του συγκροτήματος Johnny Christ αποκάλυψε την είδηση στο HardDrive Radio, τονίζοντας: «Το τραγούδι είναι έτοιμο. Το ηχογραφήσαμε την περασμένη εβδομάδα».

Θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Avenged Sevenfold συμμετέχουν στο δημοφιλές παιχνίδι με ένα κομμάτι τους. Το 2012 είχαν γράψει για το Call Of Duty: Black Ops 2 το «Carry On».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top