ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Baroness κυκλοφόρησαν το video του «Tourniquet»

Στα ράφια των καταστημάτων το «Gold And Gray». Την επίσημη ημέρα της κυκλοφορίας του νέου τους album «Gold And Grey» διάλεξαν οι Baroness για να παρουσιάσουν το video του νέου τους τραγουδιού «Tourniquet». Με το «Gold And Grey» ο John Baizley ολοκληρώνει τον χρωματικό κύκλο που ξεκίνησε 12 χρόνια πριν…

Στα ράφια των καταστημάτων το «Gold And Gray».

Την επίσημη ημέρα της κυκλοφορίας του νέου τους album «Gold And Grey» διάλεξαν οι Baroness για να παρουσιάσουν το video του νέου τους τραγουδιού «Tourniquet».

Με το «Gold And Grey» ο John Baizley ολοκληρώνει τον χρωματικό κύκλο που ξεκίνησε 12 χρόνια πριν με το «Red Album».

Για την ολοκλήρωση αυτού του concept ο εγκέφαλος της μπάντας από την Savannah της Georgia είπε: «Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα έχοντας ολοκληρώσει ένα concept που ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια. Η μπάντα συνεχίζει να εξελίσσεται και πλέον είναι το μεγαλύτερο μέρος του εαυτού μου. Φαντάζεστε πόσο δύσκολο ήταν να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Ξέρω πως για κάποιους ακούγεται υπερβολικό το ότι δούλευα πάνω σε μια ιδέα 12 ολόκληρα χρόνια, όμως εγώ έτσι κάνω με όλα τα πράγματα».

Οι Baroness βρίσκονται ήδη στον δρόμο για την προώθηση του νέου δίσκου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top