ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Batushka ανακοίνωσαν το δεύτερο album τους «Hospodi»

Ακούστε το πρώτο single «Polunosznica». Μετά το απόλυτα επιτυχημένο ντεμπούτο τους «Litourgiya», οι Πολωνοί black metallers Batushka έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του δεύτερου album τους με τίτλο «Hospodi». Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στην αγορά από την Metal Blade στις 12 Ιουλίου με πρώτο single το «Polunosznica» το video του…

Ακούστε το πρώτο single «Polunosznica».

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο ντεμπούτο τους «Litourgiya», οι Πολωνοί black metallers Batushka έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του δεύτερου album τους με τίτλο «Hospodi».

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στην αγορά από την Metal Blade στις 12 Ιουλίου με πρώτο single το «Polunosznica» το video του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τους Batushka του τραγουδιστή Bartłomiej Krysiuk, ο οποίος βρίσκεται στα δικαστήρια με τον κιθαρίστα Krzysztof Drabikowski για το όνομα και τα δικαιώματα του συγκροτήματος. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους πρώην πλέον συνεργάτες.

BATUSHKA – HOSPODI artwork:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το tracklist του «Hospodi»:
01. Wozglas
02. Dziewiatyj Czas
03. Wieczernia
04. Powieczerje
05. Polunosnica
06. Utrenia
07. Pierwyj Czas
08. Tretij Czas
09. Szestoj Czas
10.Liturgiya

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top