ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι Beavis & Butthead βγαίνουν από την ναφθαλίνη για τους Portugal. The Man

Οι θρυλικοί Beavis μπορεί να βρίσκονται στη σύνταξη εδώ και χρόνια, όμως με ένα νέο τους video ξύπνησαν μνήμες στους παλιότερους. Το ανεπανάληπτο animated ντουέτο, βγήκε για λίγο από την ναφθαλίνη και σε ένα νέο video πιάνει στο στόμα του τους Portugal. The Man και την επερχόμενη περιοδεία τους. Στο…

Οι θρυλικοί Beavis μπορεί να βρίσκονται στη σύνταξη εδώ και χρόνια, όμως με ένα νέο τους video ξύπνησαν μνήμες στους παλιότερους.

Το ανεπανάληπτο animated ντουέτο, βγήκε για λίγο από την ναφθαλίνη και σε ένα νέο video πιάνει στο στόμα του τους Portugal. The Man και την επερχόμενη περιοδεία τους.

Στο video, οι δύο φίλοι παρακολουθούν το video clip του hit single της μπάντας «Feel It Still», το οποίο ακούγεται στο τελευταίο studio album της μπάντας με τίτλο «Woodstock». Οι heavy metal τηλεοπτικοί αστέρες δεν χάνουν την ευκαιρία και «τα χώνουν» τόσο στην μπάντα, όσο και στο video clip, με τον Butthead να λέει: «Αυτό το video είναι άθλιο. Είναι τόσο άθλιο, που στο τέλος γίνεται φανταστικό! Αυτή είναι η σπουδαιότερη μπάντα που περπάτησε ποτέ στη γη. Αλλά δεν έχει περπατήσει ακριβώς, έχει πετάξει πάνω από αυτήν, γιατί είναι θεοί. Είναι καλύτεροι από τους Beatles, καλύτεροι από τους Rolling Stones, είναι ακόμα καλύτεροι και από τους Silverchair. Είναι σχεδόν τόσο καλοί όσο οι Pantera. Είναι οι απόλυτοι αφέντες. Κυρίες και κύριοι, υποκλιθείτε στην μεγαλύτερη μπάντα σήμερα, τους Portugal. The Man».

Δείτε το video με τους Beavis & Butthead:

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top