ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Behemoth κυκλοφόρησαν το video για το «Rom 5:8»

Λίγο πριν βγουν στον δρόμο με τους Slipknot. Οι Behemoth κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip για το κομμάτι «Rom 5:8». Λίγο πριν βγουν στον δρόμο με τους Slipknot, οι Πολωνοί extreme metallers κυκλοφορούν το tour edition του τελευταίου τους album «I Loved You At Your Darkest». Οι Behemoth συνεργάστηκαν…

Λίγο πριν βγουν στον δρόμο με τους Slipknot.

Οι Behemoth κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip για το κομμάτι «Rom 5:8». Λίγο πριν βγουν στον δρόμο με τους Slipknot, οι Πολωνοί extreme metallers κυκλοφορούν το tour edition του τελευταίου τους album «I Loved You At Your Darkest».

Οι Behemoth συνεργάστηκαν για την παραγωγή του video με την εταιρία παραγωγής Grupa 13, με τον Nergal να δηλώνει ενθουσιασμένος από την επερχόμενη συναυλιακή πρόκληση με τους Slipknot.

Η νέα έκδοση του «I Loved You At Your Darkest» κυκλοφορεί στις 24 Ιανουαρίου και περιλαμβάνει -εκτός από το original album- τέσσερα κομμάτια ηχογραφημένα στο BBC Radio 1 καθώς και το ντοκιμαντέρ Thou Darkest Art.

Όλα αυτά, την στιγμή που ο Nergal ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο album με το side project του, Me And That Man. Τις λεπτομέρειες του album μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το tracklist της νέας έκδοσης του «I Loved You At Your Darkest»:
01. Solve
2. 02. Wolves Ov Siberia
3. 03. God = Dog
4. 04. Ecclesia Diabolica Catholica
5. 05. Bartzabel
6. 06. If Crucifixion Was Not Enough
7. 07. Angelus XIII
8. 08. Sabbath Mater
9. 09. Havohej Pantocrator
10.10. Rom 5:8
11.11. We Are The Next 1000 Years
12.12. Coagula
13.13. Wolves Ov Siberia (Radio 1 Live Session)
14.14. God =Dog (Radio 1 Live Session)
15.15. Ecclesia Diabolica Catholica (Radio 1 Live Session)
16.16. Bartzabel (Radio 1 Live Session)

BEHEMOTH – I LOVED YOU AT YOUR DARKEST

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top