ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Biffy Clyro στο studio για το νέο τους studio album

Έρχεται ο όγδοος δίσκος των Βρετανών. Οι Σκοτσέζοι rockers Biffy Clyro βρίσκονται στο studio και δουλεύουν πάνω στο νέο τους album. Ο όγδοος δίσκος των Βρετανών βρίσκεται προ των πυλών, όπως φανερώνει και η ανάρτηση του συγκροτήματος στο Instagram. Όπως αποκάλυψαν στο Kerrang! Οι Biffy Clyro, σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν δύο…

Έρχεται ο όγδοος δίσκος των Βρετανών.

Οι Σκοτσέζοι rockers Biffy Clyro βρίσκονται στο studio και δουλεύουν πάνω στο νέο τους album.

Ο όγδοος δίσκος των Βρετανών βρίσκεται προ των πυλών, όπως φανερώνει και η ανάρτηση του συγκροτήματος στο Instagram.

Όπως αποκάλυψαν στο Kerrang! Οι Biffy Clyro, σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν δύο νέα albums, το ένα εκ των οποίων θα είναι για την ταινία «Balance, Not Symmetry».

Ο τραγουδιστής της μπάντας Simon Neil είπε: «Πρόκειται για μια ταινία που σκηνοθέτησε ο Jamie Adams και χτίζεται πάνω στα κομμάτια του album με αναφορές στους στίχους και τους τίτλους των τραγουδιών».

Ο Neil έδωσε και μια ιδέα για το ύφος των νέων τραγουδιών: «Μετά την ακουστική μας περιοδεία, βάλαμε πάλι στους ενισχυτές τις ηλεκτρικές μας κιθάρες και θέλουμε να παίξουμε δυνατά».

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top