ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Black Label Society μπαίνουν στο studio για το νέο album

Οι Zakk Wylde & Co. ετοιμάζονται για τον διάδοχο του «Grimmest Hits». Στο studio για την ηχογράφηση του νέου τους, ενδέκατου συνολικά, studio album πρόκειται να μπουν οι Black Label Society του Zakk Wylde. Στο τέλος της χρονιάς η κυκλοφορία για τον διάδοχο του «Grimmest Hits». Σε συνέντευξη που παραχώρησε…

Οι Zakk Wylde & Co. ετοιμάζονται για τον διάδοχο του «Grimmest Hits».

Στο studio για την ηχογράφηση του νέου τους, ενδέκατου συνολικά, studio album πρόκειται να μπουν οι Black Label Society του Zakk Wylde. Στο τέλος της χρονιάς η κυκλοφορία για τον διάδοχο του «Grimmest Hits».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Billboard.com, ο Zakk Wylde αποκάλυψε πως τους επόμενους τρεις μήνες θα βρίσκεται στο studio προκειμένου να ηχογραφήσει τα νέα κομμάτια των Black Label Society.

Οι Αμερικανοί περιόδευσαν εκτεταμένα τα δύο τελευταία χρόνια για το album τους «Grimmest Hits» το οποίο κυκλοφόρησε από την eOne Entertainment το 2018, με την μπάντα να γιορτάζει παράλληλα το 2019 τα 20 χρόνια από το ντεμπούτο της «Sonic Brew».

«Πιστεύω ότι τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο θα βρισκόμαστε κλεισμένοι στο studio για τον δίσκο. Δεν έχω παλιά demos πάνω στα οποία θα δουλέψω. Για εμάς αυτό είναι πάντα το ξεκίνημα μιας νέας εποχής» θα πει στο Billboard ο Wylde.

Latest from TOP STORIES

Go to Top