ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Black Veil Brides ανακοίνωσαν το έκτο τους album

Στις αρχές του 2021 το «The Phantom Tomorrow». Οι Black Veil Brides αποκάλυψαν πως στις αρχές της επόμενης χρονιάς θα κυκλοφορήσουν το νέο τους, έκτο συνολικά album με τίτλο «The Phantom Tomorrow». Το συγκρότημα έδωσε μια γεύση στους fans με την πρεμιέρα του video clip για το single «Scarlet Cross».…

Στις αρχές του 2021 το «The Phantom Tomorrow».

Οι Black Veil Brides αποκάλυψαν πως στις αρχές της επόμενης χρονιάς θα κυκλοφορήσουν το νέο τους, έκτο συνολικά album με τίτλο «The Phantom Tomorrow». Το συγκρότημα έδωσε μια γεύση στους fans με την πρεμιέρα του video clip για το single «Scarlet Cross».

Ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Sumerian Records και θα βασίζεται σε ιστορία του τραγουδιστή Andy Biersack.

Δείτε το video του «Scarlet Cross»:

Οι Black Veil Brides είπαν για το album: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι τόσο για το νέο τραγούδι όσο και για το concept του νέου μας δίσκου και τους χαρακτήρες του. Βρισκόμαστε στα τελευταία στάδια παραγωγής του album και μάλιστα δουλεύουμε πάνω στο ομότιτλο graphic novel».

Οι Black Veil Brides αναμένεται να αποκαλύψουν περισσότερες πληροφορίες για το «The Phantom Tomorrow» μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Τελευταίο album των Αμερικανών rockers ήταν το «Vale» του 2018. Φέτος, το συγκρότημα έριξε ξανά στην αγορά το ντεμπούτο του, ως «Re-Stitch These Wounds».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top