ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Blue Öyster Cult ανακοίνωσαν το νέο album «The Symbol Remains»

Στις 9 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Οι Blue Öyster Cult ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της δισκογραφικής τους επιστροφής! Στις 9 Οκτωβρίου μέσω της Frontiers το «The Symbol Remains». Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, οι βετεράνοι Αμερικανοί rockers επιστρέφουν στο προσκήνιο με νέο δίσκο. Το «The Symbol Remains» έρχεται 19 χρόνια…

Στις 9 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Οι Blue Öyster Cult ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της δισκογραφικής τους επιστροφής! Στις 9 Οκτωβρίου μέσω της Frontiers το «The Symbol Remains».

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, οι βετεράνοι Αμερικανοί rockers επιστρέφουν στο προσκήνιο με νέο δίσκο. Το «The Symbol Remains» έρχεται 19 χρόνια μετά το «Curse Of The Hidden Mirror» του 2001 και θα περιλαμβάνει 14 νέες συνθέσεις.

Το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα το artwork του νέου album, το οποίο είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Ιταλική Frontiers Music, με το δελτίο τύπου να κάνει λόγο για μια από τις πιο εμπνευσμένες κυκλοφορίες των σπουδαίων βετεράνων rockers.

Το tracklist του «The Symbol Remains»:
01. That Was Me
02. Box In My Head
03. Tainted Blood
04. Nightmare Epiphany
05. Edge Of The World
06. The Machine
07. Train True (Lennie’s Song)
08. The Return Of St. Cecilia
09. Stand And Fight
10. Florida Man
11. The Alchemist
12. Secret Road
13. There’s A Crime
14. Fight

BLUE OYSTER CULT – THE SYMBOL REMAINS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top