ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Blues Pills αποκάλυψαν το artwork του «Holy Moly»

Στις 19 Ιουνίου η κυκλοφορία του δίσκου. Μετά το πρώτο single «Proud Woman», οι Blues Pills έδωσαν στην δημοσιότητα και το artwork του τρίτου τους album «Holy Moly». Στις 19 Ιουνίου από την Nuclear Blast η κυκλοφορία του δίσκου. «Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για αυτό το album. Δημιουργήθηκε σε μια…

Στις 19 Ιουνίου η κυκλοφορία του δίσκου.

Μετά το πρώτο single «Proud Woman», οι Blues Pills έδωσαν στην δημοσιότητα και το artwork του τρίτου τους album «Holy Moly». Στις 19 Ιουνίου από την Nuclear Blast η κυκλοφορία του δίσκου.

«Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για αυτό το album. Δημιουργήθηκε σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο για μας σε ένα παλιό εργοστάσιο της Σουηδικής υπαίθρου όπου πλέον στεγάζεται το studio μας» αναφέρει μεταξύ άλλων το συγκρότημα.

Το συγκρότημα κάνει επίσης λόγο για ένα πολύ προσωπικό album το οποίο φτιάχτηκε από την αρχή από τα μέλη. Την παραγωγή έχουν κάνει οι ίδιοι οι Blues Pills ενώ την μίξη έχει κάνει ο βραβευμένος με Grammy παραγωγό Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers, Iggy Pop, Black Sabbath, Adele, Rival Sons, Hozier).

Οι προ-παραγγελίες για το Holy Moly θα ξεκινήσουν στις 10 Απριλίου.

BLUES PILLS – HOLY MOLY

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top