ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Blues Pills επιστρέφουν στην Αθήνα τον Απρίλιο

Με νέο δίσκο στις αποσκευές τους οι Σουηδοί. Όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη από τον Οκτώβριο, οι Blues Pills επιβεβαίωσαν την επιστροφή τους στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους διοργανωτές. Oι Blues Pills, μία από τις κορυφαίες rock μπάντες της τελευταίας δεκαετίας, επιστρέφουν στην Ελλάδα! Η μαγευτική Elin Larsson…

Με νέο δίσκο στις αποσκευές τους οι Σουηδοί.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη από τον Οκτώβριο, οι Blues Pills επιβεβαίωσαν την επιστροφή τους στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους διοργανωτές.

Oι Blues Pills, μία από τις κορυφαίες rock μπάντες της τελευταίας δεκαετίας, επιστρέφουν στην Ελλάδα! Η μαγευτική Elin Larsson και η παρέα της θα μας χαρίσει μια απολαυστική βραδιά, με αγαπημένα τραγούδια από τη μέχρι τώρα πορεία τους αλλά και με μια πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο τρίτο album τους, το Σάββατο 4 Απριλίου στην Αθήνα (Fuzz Live Music Club).
H προπώληση ξεκινάει στα 25 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 27 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 30 ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά / 11876
Online / www.viva.gr & www.fuzzclub.gr/event/blues-pills/
Φυσικά σημεία / Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top