ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Body Count κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Carnivore»

Ακούστε το title track του επερχόμενου album τους. Body Count… η επιστροφή! Το συγκρότημα του Ice-T έδωσε στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο single του «Carnivore», μέσα από το ομότιτλο album. Το νέο album πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Century Media στις αρχές της επόμενης χρονιάς με παραγωγό τον Will Putney (Miss…

Ακούστε το title track του επερχόμενου album τους.

Body Count… η επιστροφή! Το συγκρότημα του Ice-T έδωσε στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο single του «Carnivore», μέσα από το ομότιτλο album.

Το νέο album πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Century Media στις αρχές της επόμενης χρονιάς με παραγωγό τον Will Putney (Miss May I, Upon A Burning Body), ο οποίος είχε συνεργαστεί με το group και στο «Manslaughter».

Για τον τίτλο του δίσκου, ο Ice-T δήλωσε: «Ο κόσμος έχει γίνει πλέον soft. Είναι εντάξει αν κάποιος θέλει να δηλώνει χορτοφάγος… Ε, εγώ λέω πως είμαι σαρκοφάγος. Τρώω μόνο κρέας».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Carnivore» αναμένονται σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top