ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Bon Jovi κυκλοφόρησαν το video του «Walls»

Μέσα από το «This House Is Not For Sale». Οι Bon Jovi έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους video clip για το κομμάτι «Walls», το οποίο βρίσκεται στην νέα επανακυκλοφορία του τελευταίου τους album «This House Is Not For Sale». Η επανακυκλοφορία περιλαμβάνει επιπλέον υλικό έρχεται με αφορμή την εισαγωγή…

Μέσα από το «This House Is Not For Sale».

Οι Bon Jovi έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους video clip για το κομμάτι «Walls», το οποίο βρίσκεται στην νέα επανακυκλοφορία του τελευταίου τους album «This House Is Not For Sale».

Η επανακυκλοφορία περιλαμβάνει επιπλέον υλικό έρχεται με αφορμή την εισαγωγή της μπάντας στο Rock And Roll Hall Of Fame, το Σάββατο 14 Απριλίου.

Η τελετή ένταξης των φετινών ονομάτων στο Rock And Roll Hall Of Fame θα πραγματοποιηθεί στο Public Auditorium του Cleveland, με το κλασικό line-up της μπάντας που περιλαμβάνει τον Ritchie Sambora στις κιθάρες, τον David Bryan στα πλήκτρα, τον Alec John Such στο μπάσο, τον Tico Torres στα drums και φυσικά τον John Bon Jovi, να παίζουν ξανά μαζί μετά από χρόνια.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top