ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Boris ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους studio album

Δείτε την ανάρτηση του συγκροτήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με ανάρτησή τους στο Facebook οι Boris ενημέρωσαν τους fans τους ότι έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου! Σύντομα ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου. «Ένας νέος δίσκος ολοκληρώθηκε. Πάντα υπάρχει χρόνος για να δράσουμε. Να…

Δείτε την ανάρτηση του συγκροτήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με ανάρτησή τους στο Facebook οι Boris ενημέρωσαν τους fans τους ότι έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου! Σύντομα ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου.

«Ένας νέος δίσκος ολοκληρώθηκε. Πάντα υπάρχει χρόνος για να δράσουμε. Να νιώθουμε, να σκεφτόμαστε και να παίρνουμε αποφάσεις. Μην συμπεριφέρεστε όπως οι άλλοι. Παίρνουμε πάντα τις δικές μας αποφάσεις» αναφέρει το συγκρότημα στην ανάρτησή του.

新アルバム完成A new album has been completed. It's always time to act. Feeling, thinking, making decisions, and acting. Do not behave like other people. We take our own actions.

Gepostet von Boris am Mittwoch, 10. Juni 2020

Δεν έχει περάσει παρά μια μόλις εβδομάδα από όταν οι Boris ανέβασαν στο διαδίκτυο μια φωτογραφία με ένα test pressing ενός βινυλίου, με τους fans να εικάζουν πως πρόκειται για επανέκδοση παλιότερου album, από την Third Man Records του Jack White.

Το τελευταίο studio album των Boris ήταν το περσινό «1989» που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία του group, Fangs Anal Satan.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top