ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Bring Me The Horizon ανακοίνωσαν το νέο τους EP «Post Human: Survival Horror»

Στις 30 Οκτωβρίου μέσω της Sony/RCA η κυκλοφορία του δίσκου. Οι Bring Me The Horizon έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους EP με τίτλο «Post Human: Survival Horror». Στο τέλος του μήνα στα καταστήματα. Στο EP ξεχωρίζουν οι ηχηρές συμμετοχές της Amy Lee (Evanescence), των Babymetal…

Στις 30 Οκτωβρίου μέσω της Sony/RCA η κυκλοφορία του δίσκου.

Οι Bring Me The Horizon έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους EP με τίτλο «Post Human: Survival Horror». Στο τέλος του μήνα στα καταστήματα.

Στο EP ξεχωρίζουν οι ηχηρές συμμετοχές της Amy Lee (Evanescence), των Babymetal καθώς και των Nova Twins. Στο «Post Human: Survival Horror» βρίσκουμε τα «Ludens», «Parasitic Eve» και «Obey», που ακούσαμε νωρίτερα μέσα στην χρονιά, με το τελευταίο να αποτελεί συνεργασία των Bring Me The Horizon με τον Yungblud.

Αυτό θα αποτελεί το πρώτο μέρος μιας σειρά από albums/EPs που θα φέρουν τον τίτλο «Post Human». Η τελευταία full length δισκογραφική δουλειά των Άγγλων ήταν το «Amo» του 2019. Την ίδια χρονιά είχαν κυκλοφορήσει και το EP «Music To Listen To».

Δείτε το video clip του «Parasite Eve» εδώ.

Ο frontman Oli Sykes και ο πληκτράς Jordan Fish ανέλαβαν την παραγωγή, έχοντας στο πλευρό τους και τον Mick Gordon, γνωστός συνθέτης για video games.

Το tracklist του «Post Human: Survival Horror»:
01. Dear Diary
02. Parasite Eve
03. Tear Drops
04. Obey (feat. Yungblud)
05. Itch For The Cure (When We Will Be Free?)
06. IXI (feat. Nova Twins)
07.Kingslayer (feat. Babymetal)
08. Ludens
09. One Day The Only Butterflies Left Will Be In Your Chest As You March Towards Your Death (feat. Amy Lee)

BRING ME THE HORIZON - POST HUMAN: SURVIVAL HORROR
BRING ME THE HORIZON – POST HUMAN: SURVIVAL HORROR

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top