ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι British Lion του Steve Harris επιστρέφουν με το «The Burning»

Ακούστε το νέο single «Lightning». Οι British Lion, το project από τον Steve Harris των Iron Maiden, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του δεύτερου album τους με τίτλο «The Burning». Το album θα κυκλοφορήσει από την E1 Records στις 17 Ιανουαρίου 2020 και θα περιλαμβάνει 11 συνθέσεις, με πρώτο single το «Lightning»…

Ακούστε το νέο single «Lightning».

Οι British Lion, το project από τον Steve Harris των Iron Maiden, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του δεύτερου album τους με τίτλο «The Burning».

Το album θα κυκλοφορήσει από την E1 Records στις 17 Ιανουαρίου 2020 και θα περιλαμβάνει 11 συνθέσεις, με πρώτο single το «Lightning» που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Την παραγωγή του δίσκου έχει κάνει ο ίδιος ο Harris ο οποίος έχει στο πλευρό του τον τραγουδιστή Richard Taylor, τον drummer Simon Dawson και τους δύο κιθαρίστες David Hawkins και Grahame Leslie.

Ο Richard Taylor δήλωσε: «δουλεύαμε για το album τα δύο τελευταία χρόνια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Παίξαμε ζωντανά μερικά από τα κομμάτια του νέου δίσκου πρόσφατα και οι αντιδράσεις ήταν άκρως ενθαρρυντικές. Ανυπομονούμε να βγούμε στον δρόμο και να παίξουμε και πάλι ζωντανά για τους fans».

Το tracklist του «The Burning»:
01. City Of Fallen Angels
02. The Burning
03. Father Lucifer
04. Elysium
05. Lightning
06. Last Chance
07. Legend
08. Spit Fire
09. Land Of The Perfect People
10. Bible Black
11. Native Son

BRITISH LION – THE BURNING

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top