ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Cancer Bats κυκλοφορούν ακουστικό EP με έξι τραγούδια

Οι Καναδοί όπως δεν τους έχουμε συνηθίσει… Οι Cancer Bats ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους ακουστικού EP με τίτλο «You’ll Never Break Us: Separation Sessions Vol.1″. Το συγκρότημα απογύμνωσε ηλεκτρικά έξι κλασικά τραγούδια του, παρουσιάζοντάς μας την ακουστική εκδοχή τους, η οποία θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω Bandcamp στις 16…

Οι Καναδοί όπως δεν τους έχουμε συνηθίσει…

Οι Cancer Bats ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους ακουστικού EP με τίτλο «You’ll Never Break Us: Separation Sessions Vol.1″.

Το συγκρότημα απογύμνωσε ηλεκτρικά έξι κλασικά τραγούδια του, παρουσιάζοντάς μας την ακουστική εκδοχή τους, η οποία θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω Bandcamp στις 16 Δεκεμβρίου. Δύο ημέρες μετά, το EP θα είναι διαθέσιμο και στις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες.

Ο λόγος που οι Cancer Bats ρίχνουν στην αγορά το EP είναι διπλός: «Αν και θέλουμε πολύ ο κόσμος να ακούσει αυτά τα τραγούδια, επιπλέον στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε χρήματα για την κρίση που αντιμετωπίζει ο Καναδάς σε ότι έχει να κάνει με το καθαρό νερό» λέει ο frontman Liam Cormier.

Η πανδημία του Covid-19 έχει επηρεάσει το συγκρότημα, με τον Cormier να προσθέτει: «Μετά από μια αδιάκοπη ζωή στον δρόμο τα τελευταία 15 χρόνια, πλέον λόγω της κατάστασης βρισκόμαστε απομονωμένοι. Επειδή ζούμε και σε διαφορετικές πόλεις, έχουμε να βρεθούμε μεταξύ μας από τον Μάρτιο. Αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία να δουλέψουμε διαφορετικά πάνω σε έξι τραγούδια μας».

Το tracklist του «You’ll Never Break Us: Separation Sessions Vol.1»:
01. Deathsmarch To A New Acoustic Beat
02. Road Sick Sick Sick So Stay Home
03. Black Metal Bicycle My Blues Riffs Away
04. Darkness Lite
05. Bed of Nails Dreams of Tambourines
06. Lucifer’s Slightly Less Rocking Chair
07. Bastards Waltz Recorded Live From TV (Bonus track exclusive to Bandcamp)

CANCER BATS - YOU'LL NEVER BREAK US: SEPARATION SESSIONS Vol.1
CANCER BATS – YOU’LL NEVER BREAK US: SEPARATION SESSIONS Vol.1

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top