ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Clutch επανηχογράφησαν το «Electric Worry»

Ακόμα ένα κομμάτι μέσα από την συλλογή «The Weathermaker Vault Series». Οι Clutch έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip από την ολοκαίνουρια ηχογράφηση του κλασικού τους τραγουδιού «Electric Worry». Πρόκειται για το τελευταίο κομμάτι που προστίθεται στην συλλογή «The Weathermaker Vault Series». Οι Αμερικανοί rockers αποφάσισαν, όπως τονίζουν στην ανακοίνωση…

Ακόμα ένα κομμάτι μέσα από την συλλογή «The Weathermaker Vault Series».

Οι Clutch έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip από την ολοκαίνουρια ηχογράφηση του κλασικού τους τραγουδιού «Electric Worry».

Πρόκειται για το τελευταίο κομμάτι που προστίθεται στην συλλογή «The Weathermaker Vault Series».

Οι Αμερικανοί rockers αποφάσισαν, όπως τονίζουν στην ανακοίνωση τους, να ηχογραφήσουν στο studio εκ νέου το τραγούδι, ακριβώς όπως το παίζουν πλέον στις συναυλίες τους. Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν: «Όταν το 2007 κυκλοφορήσαμε το «Electric Worry» μέσα στο «From Beale Street To Oblivion», δεν περιμέναμε ότι θα ήταν τελικά ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κομμάτια μας. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια των οπαδών μας και βρίσκεται σταθερά στα live shows μας. Το κομμάτι μέσα στα χρόνια άλλαξε. Αυτό που ακούτε εδώ είναι μια ολοκαίνουρια ηχογράφηση στο studio, όπως το παρουσιάζουμε πλέον στις ζωντανές μας εμφανίσεις, χωρίς φυσαρμόνικα και πλήκτρα. Αυτό είναι το «Electric Worry» στην πιο αγνή του μορφή».

Την μίξη του κομματιού έχει κάνει ο έξι φορές βραβευμένος με Grammy παραγωγός και ηχολήπτης Vance Powell (Wolfmother, The Raconteurs, Arctic Monkeys).

Στο video clip οι Clutch έχουν χρησιμοποιήσει πλάνα από τις εμφανίσεις τους στα καλοκαιρινά φεστιβάλ, με αρκετά από αυτά να είναι από την εμφάνιση τους στο Release Athens Festival, τον περασμένο Ιούνιο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top