ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Clutch κυκλοφόρησαν τη νέα ηχογράφηση του «Spacegrass»

Δίνουν συνέχεια στα Weathermaker Vault Series. Οι Clutch έδωσαν στην δημοσιότητα τη νέα ηχογράφηση του κομματιού τους «Spacegrass» δίνοντας έτσι συνέχεια στα Weathermaker Vault Series. Το κομμάτι ακολουθεί τις διασκευές του «Evil» του Willie Dixon, το «Precious And Grace» των ZZ Top και το «Precious And Grace» των Creedence Clearwater…

Δίνουν συνέχεια στα Weathermaker Vault Series.

Οι Clutch έδωσαν στην δημοσιότητα τη νέα ηχογράφηση του κομματιού τους «Spacegrass» δίνοντας έτσι συνέχεια στα Weathermaker Vault Series. Το κομμάτι ακολουθεί τις διασκευές του «Evil» του Willie Dixon, το «Precious And Grace» των ZZ Top και το «Precious And Grace» των Creedence Clearwater Revival καθώς και την επανηχογράφηση του «Electric Worry».

Η αυθεντική εκτέλεση του «Spacegrass» βρίσκεται στο δεύτερο, ομότιτλο, album των Clutch που κυκλοφόρησε από την East West Records το 1995.

Οι Clutch κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους studio album «Book Of Bad Decisions» τον Σεπτέμβριο του 2018.

Για το project δήλωσε πρόσφατα ο drummer Jean-Paul Gaster: «Μπήκαμε στις αρχές του έτους στο studio για να ηχογραφήσουμε μια σειρά από τραγούδια που για μας σημαίνουν πολλά. Είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός και προσπαθούμε να παραμένουμε δημιουργικοί».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top